Nadat wij het aankomende weekeinde de laatste laag asfalt aan hebben gebracht op de rijbanen van de Donk, de Zweth en het Zuideinde zijn wij bijna klaar met onze werkzaamheden.

Daarom dan ook deze mail om u op de hoogte te brengen van wat we nog aan werk uit te voeren hebben de komende periode en wat dit voor u betekent.

Vanaf aanstaande maandag 1 april is het éénrichtingsverkeer tussen de Dierensteinweg en de rotonde Spoorlaan niet meer van kracht. Er kan dan weer in twee richtingen worden gereden tussen beide wegen. Op het Oosteinde en de Zweth blijft het éénrichtingsverkeer wel van kracht omdat dit de definitieve situatie betreft.

De tijdelijke bushalte aan de Dierensteinweg heffen wij tijdens het aankomende weekeinde op omdat buslijn 187 vanaf maandag weer zijn normale route kan rijden in twee richtingen.

Wat hebben we nog te doen?

Overdag hebben wij nog op diverse plaatsen klein werk aan reparaties aan het straatwerk en het verwijderen van tijdelijke voorzieningen waarmee we diverse bedrijven bereikbaar hebben kunnen houden. Ook brengen wij nog op een aantal plaatsen markeringen aan op het nieuwe asfalt. Dit werk neemt alles bij elkaar ongeveer twee weken in beslag.

In de avonden en nachten van de week van 1 t/m 5 april krijgen de laatste rioolputten hun putdeksels. Dit gebeurt door middel van het inboren van het asfalt boven de rioolput waarna we het deksel op precies dezelfde hoogte als het asfalt aan kunnen brengen.

Wat merk ik daar van?

De reparaties aan het straatwerk en het verwijderen van het de tijdelijke voorzieningen voeren we zodanig uit dat het geen belemmering voor het doorgaande verkeer meer oplevert.

Tijdens het werk aan de putdeksels zetten we één kant van de rijbaan af en leiden we het verkeer om-en-om hieromheen. Dat is ook de reden dat dit werk in de avond en nacht gebeurt.

Medio april zijn de werkzaamheden aan Dierenstein helemaal afgerond en vertrekken wij naar het volgende project.

Hiermee is mijn laatste bericht aan u tot een einde gekomen. Het zijn, sinds februari vorig jaar, 15 intensieve maanden geweest voor u als gebruiker van het gebied.

Namens Aannemingsmaatschappij Van Gelder willen wij dan ook de ondernemers van Dierenstein oprecht bedanken voor het geduld en het begrip dat is getoond tijdens het werk en we hopen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Met vriendelijke groet,

Ing. W.G. (William) Verbij

Omgevingsmanager