Beste ondernemers van Dierenstein,

Door middel van deze extra nieuwsbrief willen wij u graag attent maken op de veiligheid op het bedrijventerrein de komende periode. De komende tijd zullen veel panden minder bezet zijn dan anders. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus en het advies om zo veel mogelijk vanuit huis te werken. Gezondheid gaat boven alles, wij steunen dit advies dan ook van harte.

Echter brengt dit wel meer lege panden op ons terrein met zich mee. Wij hebben inmiddels van andere bedrijventerreinen in de regio gehoord van meerdere (poging tot) inbraken. De politie heeft al aangegeven aan dit soort meldingen geen prioriteit te geven. Wij betreuren deze beslissing en ook dat dit naar buiten is gebracht. Maar helaas is dit wel de komende periode de realiteit.

Daarom roepen wij u allen bij deze op om te zorgen dat uw beveiliging op orde is. Zorg voor een beveiligingssysteem. Sluit uw pand goed af en maak gebruik van degelijke verlichting. Let vooral op insluipers, die na het vertrek van personeel hun slag willen slaan. En wees een goede buur, let ook een beetje op de panden om u heen.

Ondanks de verminderde opvolging van de politie blijft ons advies wel: waarschuw bij een verdachte situatie de politie en de parkmanager.
Met vriendelijke groet,

Frank Swaghoven
Parkmanager bedrijventerrein Dierenstein