In navolging tot ons bericht van 17 januari 2019, waarin wij een verzoek van de aannemer Van Gelder geplaatst hebben, moeten wij helaas blijven constateren dat de verkeerssituatie nog steeds in groeiende mate problemen veroorzaakt op het Oosteinde.

Bij 1 van de grotere transportondernemingen aldaar gevestigd worden er geen afdoende maatregelen genomen om de situatie te verbeteren en vind de directie het allemaal wel best. Afgelopen woensdag werd zelfs een bestuurslid van de Belangenvereniging door een chauffeur geslagen. Aangifte is gedaan en de politie is ter plaatse geweest.

De agressie neemt steeds meer de overhand en zal 1 dezer dagen verder escaleren als de diverse transportbedrijven zelf hun aan- en afvoer niet beter onder controle gaan krijgen. Zet desnoods in de spitsuren een verkeersregelaar in. De huidige situatie bevorderd de onderlinge verstandhouding niet, en dit is geen ver-van-mijn-bed show. Dit is ons eigen Industriegebied Dierenstein.

Namens het bestuur van de Belangenvereniging verwachten wij zonder uitzonderingen van alle ondernemers, personeelsleden en chauffeurs hun volledige medewerking.

Met vriendelijke groet

Ronald Huijzen – Secretaris

Belangenvereniging Dierenstein Barendrecht